Olen viime syksystä lähtien kiertänyt maata ja viimeisen kuukauden enemmän omaa vaalipiiriäni Helsinkiä. YLEn eilinen gallup todistaa oikeiksi hiljaiset signaalit, joita olen aistinut vaalitoreilla. Kiinnostus Vasemmistoliittoa kohtaan lisääntyy koko ajan. 
 
Erilaiset alueellisissa gallupeissa ja politiikan kenttää tuntevien "asiantuntijoiden" arvioissa Vasemmistoliitolle povataan hurjiakin paikkamenetyksiä. Nämä ennustukset kannattaa jättää täysin omaan arvoonsa. Niiden tarkoituksena on vain pelata poliittista peliä ja saada äänestäjien huomio neljän suurimman puolueen pääministeripeliin. Tänään perjantaina 15.4. Ilta-Sanomissa oli siitä malliesimerkki. 
 
Taloustutkimuksen YLElle tekemä tutkimus on erilaisista gallupvertailuista luotettavin. Vasemmistolliiton 0,9 prosenttiyksikön nousu on merkittävä! Erittäin aktiivisen vaalityön ja hyvän poliittisen agendan takia kannatuksemme on lisääntynyt koko kampanjan ajan. Huipussaan se on varmasti vaalipäivänä!
 
Lähdimme tekemään kampanjassamme ehdokkaat ja asiat edellä. Vasemmistoliiton ohjelma ja kampanjamme kolme kärkiteemaa on otettu hyvin vastaan. Tällä nousulla Vasemmistoliiton lisäpaikka Helsingissä on mahdollinen! Nyt vielä viimeisten kampanjatuntien rutistus ja sunnuntaina juhlitaan!